Tundra Sol har alltid tatt stolthet i å være innovativ og kvalitetsbevisst. 
I 1994 utviklet vi det første screen-produktet i Norge, I 2000 startet produksjonen av motoriserte screen og i 2012 var vi Norges første produsent av Zip Screen. 

 

Våre produksjonslokaler ligger i Mosjøen, byen Midt i Norge. Vi leverer våre produkter over hele landet og har en del eksport. Vi legger stor vekt på trivsel og hygge i arbeidsdagen og gjør det vi kan for å gjøre hverdagen trivelig og innholdsrik for våre ansatte.

 

Vi søker daglig å tilegne oss den kunnskap som trengs for at våre produkter skal være i toppsjiktet i markedet, og i tillegg å overføre vår kunnskap til våre forhandlere slik at sluttbrukeren skal få best mulig produkt og den beste service.
Gjennom årene har også vår produktutvikling nytt godt av at vi får tilbakemeldinger fra forhandlerne, og har gjennom nært samarbeid og god kommunikasjon kontinuerlig forbedret produktene ved hjelp av våre trofaste forhandlere.

 

Vi har visjoner og mål om å vokse som produsent, og beholde vår plass som en av markedets beste produsenter av utvendig solskjerming.

Connect with us
  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-linkedin