top of page

Tradisjoner

Siden 1964 da Leif Edvardsen startet opp sin solskjermings bedrift har vi levert kvalitets-produkter til fornøyde kunder. Bevisstheten om at vi sidestiller produkt, kvalitet og service er nedarvet i bedriftskulturen.

Leif Edvardsen BW.jpg

Først ute

I 1994 utviklet vi, og startet produksjonen av Tundra Mini Screen, det første screen-produktet i Norge. I 2000 startet produksjonen av motoriserte screen og i 2012 var Tundra Norges første produsent av Zip Screen. Tundra eksporterer også spesialløsninger til krankabiner, skipsbroer og flytårn.

Sentralt i Norge 

Vår produksjon ligger i Mosjøen, helt sør i Nordland, og vi leverer våre produkter gjennom vårt forhandlernett over hele landet. Vi søker alltid å tilegne oss fagkunnskap som trengs for at våre produkter skal være i toppsjiktet i markedet, og i tillegg å overføre vår kunnskap til våre forhandlere slik at sluttbrukeren skal få best mulig produkt og den beste service.

Verdens nordligste solskjermings-produsent.

Denne  tittelen har både fordeler og ulemper. Fordelen sett fra vår side er at vi tenker helt annerledes enn våre internasjonale konkurrenter når vi utvikler nye produkter.
Under utviklings-arbeidet så fokuserer vi på at våre produkter kan benyttes, ikke bare på sommertid, men også på vintertid, i lave temperaturer og på steder som har spesielle behov. Med andre ord, hele Norge.

Viggo2.jpg

Den eneste.

Tundra er den eneste produsenten som leverer produkter som er 100% utviklet og produsert i Norge.

Hardføre produkter med lang levetid og høy servicegrad er alltid en del av vår utviklings-tenking.

Vi har og har hatt visjon om å bli markedets beste produsent av utvendig screen. Og så langt har vi holdt det vi lover.

Med hilsen      

Viggo Gjendahl   

Daglig leder     
Tundra Sol AS    

bottom of page