Bedre enn persienner?

Stilrene produkter, høy kvalitet og spesialtilpasning etter kundens ønsker– ikke rart at bruken av screens som solskjerming har tatt helt av.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Glassmester Ole Magnus Forsmo hos J.Eberg Hansen i Mosjøen har det for tiden hektisk med å møte etterspørselen etter screens fra eksisterende og nye kunder. Forsmo forteller om en stadig økende oppdragsmengde mot både privat- og bedriftsmarkedet.

- Utvendig solskjerming er veldig populært, og for produkter som screens har pågangen vært upåklagelig de to til tre siste årene. Mye av grunnen er nok at folk har blitt mer oppmerksom på fordelene med denne typen solskjerming, men det brukes generelt mer penger på bolig i dag, sier Forsmo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styringssystem gjør det mer komfortabelt

Forsmo forteller også at det er flere fordeler ved å velge screens kontra vanlige persienner. Enkle konstruksjoner i tillegg til høyteknologiske styringssystemer gjør det mer komfortabelt for kundene.

- Det er mindre slitasje, samtidig er produktet estetisk penere. Alt blir spesialdesignet ut ifra kundens ønsker og behov, så det er absolutt produkter for enhver bolig og smak. Konstruksjonen er enkel, og styringssystemene for de ulike typene med screens er de fremste på markedet, slik at man for eksempel i eneboliger kan styre både lys og varme.

 

Stor vekst

Utvendig solskjerming og screens fra Tundra Sol er ifølge Forsmo framtidsrettede produkter, og utgjør nesten 90 % av markedet for solskjerming.    

- Det er få som bruker persienner i dag, folk velger heller screen. Etter at det kom nye retningslinjer i bygningsloven er det også nye krav til solskjerming for næringsbygg. Dette merker vi særlig effekten av, og ser at folk er mer bevisste i forhold til riktig utforming og kvalitet, sier glassmesteren.

Please reload

Åpner butikk i Brønnøysund

J. Eberg Hansen har sitt hovedsete i Mosjøen, med en avdeling i Mo i Rana. Nå åpner de også en butikk i Brønnøysund i uke 16. Både privatkunder og større prosjekt nyter godt av J. Eberg Hansens kompetanse på glass og solskjerming