Somfy IO System

 

Somfy's IO motorer kommer til sin rett sammen med Tahoma eller Connexoon. I tillegg til solskjermingen kan du styre flere andre smarte produkter med en app på din telefon, eller via PC. Du kan legge til scenarioer og planlegge hele uker med noen tastetrykk.

Motor

IO-Motorene har to-veis-kommunikasjon, og tar ikke bare imot signaler fra deg, men de sender også tilbake informasjon om funksjon og tilstand. Ved bruk av Tahoma Home Motion kan du på din telefon eller pc se om solskjermingen er oppe eller nede uten å være til stede. IO-Motorene krever heller ikke rele.

Styringer

IO-motorene kan styres via fjernkontroller eller brytere, men den beste løsningen er via Tahoma. Fjernkontrollene kommer i flere utførelser, fra helt enkle Telis-lignende kontrollere til Easy Sun IO med display. Brytere med scenariostyring og via telefon eller PC.

Tahoma

Tahoma Home Motion er et smarthussystem som gir deg muligheten å styre, ikke bare solskjerming, men alt fra varmelamper til dørlåser via telefon og pc. Liste over tilleggsprodukter finnes her.

Scenariostyring gir deg også muligheten til å legge inn forhåndsprogrammerte funskjoner, som når solskjermingen skal gå opp på morgenen, når lyset skal slås på og mange andre spennende funskjoner. Lær mer her.

Sol/Vind

Til IO og Tahoma er sol- og vindsensorene separat. Begge er derimot batteridrevet og trenger ikke tilkobling av strøm. Bare finn rett plass på veggen og sett dem opp.

 

 

Trådløse motorer er noe dyrere i innkjøp, men du slipper rele og kabeltrekking til bryter så de kommer ofte rimeligere ut enn kablet motor.