Tundra Mini Screen ®  25 år i 2020

Mini Screen er stilren, funksjonell og fasade-nøytral. Med kassett og sideskinner som monteres direkte på vindusrammen så følger solskjermingen med vinduet når du åpner det.
Mini Screen er den eneste innvendig snorbetjente screen som tilfredstiller kravene til TEK-10 og TEK17 for tette bygg. Tundra Mini Screen var det første screen-produktet i Skandinavia, og har vært i produksjon siden 1995.

 

 

Mini Screen monteres utvendig på åpningsvindu, og er et varmeregulerende produkt. Ved å stoppe solenergien utenfor vinduet, vil man redusere oppbyggingen av varme på innsiden av glasset, og dermed redusere kjølebehovet for rommet innenfor.

 

Solskjermingen tar også store deler av det synlige lyset, i tillegg til å stoppe UV-stråling. Falming av møbler og inventar vil reduseres betraktelig.

 

Mini Screen betjenes manuelt med snor, og anbefales til åpningsvindu på soverom, kjøkken eller andre rom der man ikke har behov for å regulere solskjermingen ofte.  Mini screen er ikke stormsikker men tåler utrolig mye vind.
Til større vindu anbefaler vi motoriserte screen, som Midi eller Zip.

 

TEK-17 Tetting

TEK-17 Tetting

MINIRAL7016lys

MINIRAL7016lys

Mini Screen

Mini Screen

Mini Screen på altandør

Mini Screen

Mini Screen

Mini Screen med Hvite profiler og Soltis 2047-92 duk

Mini Screen

Mini Screen

Mini Screen-detaljer, render

Mini Screen

Mini Screen

Mini Screen, Natureloksert med Soltis 2043-86 duk

Mini Produktark her.

Andre nedlastinger  her