Bedre inneklima med solskjerming

Tundra Screen® skjermer for sollys, men stopper også varmen før den kommer inn i rommet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et godt inneklima er viktig enten man er hjemme eller på arbeidsplassen. Med Tundra Screen® reguleres lys og varme effektivt, noe som også gir et bedre inneklima.

- Utvendig solskjerming anbefales på grunn av at den stopper varmen fra sola før den når vinduet. Dermed skapes et bedre inneklima og en mer stabil romtemperatur, forteller daglig leder i Tundra Sol, Daniel Aasen.

 

Regulerer varmen

Tundra Sol leverer mange ulike typer solskjerming, eller screens, som spesialtilpasses ulike vinduer og fasader. Med en automatisert screen med sol- og vindautomatikk kan man regulere varmen i rommet.

- Innetemperaturen tilpasses bedre ved hjelp av en screen. Man stopper varmen før den kommer inn i rommet, og dermed reduseres behovet for nedkjøling, sier Aasen.

 

Store fordeler

Han anbefaler også motoriserte produkter, som i utgangspunktet er en bedre investering enn en manuell screen.

- Fordelene i etterkant er betydelige. Velger man motor og automatikk styrer produktene seg selv når man er på jobb eller er bortreist, og resultatet er en jevnere innetemperatur.  En screen vil også redusere UV-strålingen som kommer inn i rommet, og dermed bremse falming av møbler, gulv og vegger. Møblementet får dermed lenger levetid, sier Aasen.

Please reload